Stalen deuren
voor binnen en op maat

Stalen deuren voor binnen

Stalen deuren voor binnen

Heeft u al eens aan stalen deuren voor binnen gedacht? Misschien was u op bezoek bij vrienden of familie die recent hun huis hadden verbouwd, en het viel u op wat voor mooie uitstraling hun stalen deur creëerde in hun interieur. Er zijn namelijk veel verschillende soorten stalen deuren voor binnen en elk van hen creëert weer zijn eigen sfeer. Bij Gerritsen Metaaltechniek maken wij allerlei verschillende soorten stalen deuren voor binnen. En u kunt het zo gek nog niet bedenken of wij maken het. Op deze pagina vindt u alle informatie over onze stalen binnendeuren.

Wat zijn stalen deuren voor binnen?

De naam laat weinig aan verbeelding over, maar toch is er veel te vertellen over stalen binnendeuren. Het zijn uiteraard deuren die gemaakt zijn van staal voor uw interieur. Maar wist u dat er verschillende soorten modellen zijn? Bijvoorbeeld:

  • Enkele (of dubbele) stalen deuren. Deze zijn erg geschikt om in standaard deuropeningen te plaatsen.
  • Taatsdeuren. Dit is een interessant model waarbij de deur niet aan de zijkant van de deurpost draait, maar juist meer richting het midden. Een taatsdeur staat vooral goed in een moderne woning.
  • Met of zonder glas. U kunt ervoor kiezen om uw stalen deur voor binnen te decoreren met glas. Dat betekent dat de deur doorzichtig wordt, maar wel nog al het geluid tegenhoudt.

Waarom zou u kiezen voor een stalen binnendeur?

Misschien heeft u zelf al bedacht waar u in huis een mooie stalen deur zou willen, maar om u wat inspiratie te geven, hebben wij hier een paar redenen waarom u voor een stalen deur zou moeten kiezen in uw interieur. Om te beginnen is het een type deur dat goed staat in vrijwel elk soort interieur. Of uw huis nu modern of meer klassiek is ingericht, een op maat gemaakte stalen deur zal niet mis staan.

Daarnaast kan het toevoegen van glas ook een zeer mooi effect creëren. U kunt dan namelijk door de deur heen kijken. Dit is erg mooi (of handig) in bijvoorbeeld de deur van de keuken naar de woonkamer. Of vanuit de woonkamer naar de hal. Het glas zal elke kamer ruimer laten lijken en ook zorgen voor meer lichtval in uw woning.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse om stalen deuren voor binnen in uw huis te laten installeren? Of u nu aan het verbouwen bent, of een compleet nieuwe woning aan het bouwen bent, stalen deuren kunnen veel toevoegen aan het interieur. Voor offertes kunt u gerust contact opnemen met ons. Stuur een email naar info@gerritsen-metaaltechniek.nl of neem telefonisch contact op met 033-28 611 55. Wij helpen u graag verder met alle vragen die u heeft over stalen deuren voor binnen.

Klant ervaringen

Stalen deur en stalen pui

Hermac is zeer tevreden over de stalen deuren en stalen pui die door ons is geplaatst , ze zochten een industriële inrichting voor hun binnenkomst en scheiding kantoor kantine .

Hermac in Scherpenzeel

Prachtige stalen deur met glas

We zijn zeer tevreden over de stalen deur.
We hebben daarom al een aantal mensen door verwezen naar jullie voor een prachtige stalen deur

Ellen en Rogier in Woudenberg

Stalen glaswand met een stalen deur

We vinden het prachtig!

Een schitterende stalen glaswand met deuren tussen onze woonkamer en werkruimte.

Familie van Abelen

Stalen frame met glas

Met onze nieuwe staal met glas frame zitten wij nu heerlijk uit de wind en al vroeg in het jaar achter het glas van de zon genieten. We zijn erg blij met de stalen elementen met glas.

Familie de Lange

Stalen element met glas

We wilden de keuken en woonkamer scheiden van elkaar maar wel de ruimte houden, door een stalen element met glas te plaatsen creëer twee sfeervolle ruimtes.

Fam Gerritsen in Hooglanderveen

Je wilt meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel mogelijk contact met u op.