Op zoek naar
stalen deuren op maat ?

Stalen deuren op maat

Stalen deuren op maat

Wilt u in uw woonkamer een mooie stalen deur plaatsen om uw interieur compleet te maken? Of misschien wilt u in uw bedrijf wel stalen deuren plaatsen om zo een professionele indruk bij uw klanten achter te laten? Stalen deuren worden in Nederland steeds populairder – ze zijn namelijk niet alleen erg fijn qua uiterlijk, maar ze zijn ook erg gemakkelijk om over te plaatsen. Standaard deuren zijn vrij lastig op maat te maken. Bij stalen deuren ligt dit echter anders. Wij kunnen u helpen met al uw wensen voor een stalen deur op maat. Lees verder hoe wij dit precies doen en waar u op moet letten bij aanschaf van een stalen deur op maat.

Op zoek naar stalen deuren op maat?

Vergeleken met normale deuren zijn stalen deuren erg gemakkelijk aan te passen aan een bestaande deurvorm. Daarom zijn stalen deuren steeds populairder aan het worden. U kunt kiezen voor een stalen taatsdeur (een deur die niet aan de zijkant draait, maar in het midden), dubbele deuren (voor wanneer u een grote deuropening wilt dichten), maar ook voor een enkele deur die vanbinnen alleen uit glas bestaat. Een stalen frame is namelijk erg sterk en kan gemakkelijk veel glas dragen. Dat maakt staal perfect voor een glazen deur.

Ook als u een deur wilt op en bepaalde plek waarvoor speciale afmetingen nodig zijn, dan kunnen wij u helpen met een stalen deur op maat. Heeft u interesse, dan kunt u gemakkelijk op onze website een offerte aanvragen. Geef ons de informatie over de afmetingen en materialen die u wilt gebruiken, en wij helpen u graag verder.

Waar moet u op letten bij aanschaf van stalen deuren

Wanneer u een stalen deur wilt aanschaffen, dan zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Om te beginnen moet u uiteraard goed weten welke maten u nodig heeft. Staal blijft namelijk vrij goed zijn maten houden (wat bijvoorbeeld anders is met hout, waarbij de deur kan krimpen of uitzetten), daardoor is een stalen deur ideaal voor binnen en buiten. Daarnaast is het ook aan te raden om te letten op het model. Sommige modellen passen namelijk minder goed bij bepaalde interieurs dan anderen. U kunt u op onze website kijken naar allerlei voorbeelden van klantervaringen waarbij een stalen deur op maat perfect tot zijn recht is gekomen.

Gerritsen metaaltechniek – voor al uw stalen deuren op maat

Interesse in een stalen deur op maat voor bij u thuis of voor uw bedrijfspand? Gerritsen Metaaltechniek kan u helpen met al uw wensen voor stalen deuren. Of u nu een taatsdeur, dubbele stalen deur, of een compleet glazen deur zoekt – bij ons bent u aan het juiste adres. Voor vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Klant ervaringen

Stalen deur en stalen pui

Hermac is zeer tevreden over de stalen deuren en stalen pui die door ons is geplaatst , ze zochten een industriële inrichting voor hun binnenkomst en scheiding kantoor kantine .

Hermac in Scherpenzeel

Prachtige stalen deur met glas

We zijn zeer tevreden over de stalen deur.
We hebben daarom al een aantal mensen door verwezen naar jullie voor een prachtige stalen deur

Ellen en Rogier in Woudenberg

Stalen glaswand met een stalen deur

We vinden het prachtig!

Een schitterende stalen glaswand met deuren tussen onze woonkamer en werkruimte.

Familie van Abelen

Stalen frame met glas

Met onze nieuwe staal met glas frame zitten wij nu heerlijk uit de wind en al vroeg in het jaar achter het glas van de zon genieten. We zijn erg blij met de stalen elementen met glas.

Familie de Lange

Stalen element met glas

We wilden de keuken en woonkamer scheiden van elkaar maar wel de ruimte houden, door een stalen element met glas te plaatsen creëer twee sfeervolle ruimtes.

Fam Gerritsen in Hooglanderveen

Je wilt meer informatie of een offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel mogelijk contact met u op.